Home » Biografia

Biografia

Rampaire és un projecte musical del músic i artista visual ampostí Alfred Porres que s'inicia l'any 2015 amb la publicació de l'EP digital Sol (autoeditat). Tanmateix, la vessant musical d'Alfred Porres es remunta a principis dels anys 90 quan liderava el grup ATZUCAC, amb el que va enregistrar Paradisos possibles (Soviet Records, 1993).

L'any 2018 Rampaire publica l'EP Pedretes amb el Segell Microscopi, incorporant els músics que actualment formen la banda en directe: Josep Lanau (teclats i acordió), Sergi Molina (bateria i percussions), Kike Pellicer (baix) i Alfred Porres (guitarra i veu).

L'any 2019 Rampaire publica L'era de les revolucions amb el Segell Microscopi, un disc amb nou cançons enregistrades a 8 BITS Estudi de Sabadell i produït per Eduard González.

Rampaire ha apostat amb aquest treball per fer al·lusió a les diferents revolucions que ens configuren com a éssers humans, des de les internes i individuals que van lligades a les emocions fins a les globals relacionades amb la història de les societats. EFE (Barcelona, 28 d'octubre de 2019)